Dostava i plaćanje

Načini plaćanja

Uplatom na račun: Porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na naš tekući račun, prema uputstvima koja imate po završetku procesa naručivanja, takođe uputstva Vam dostavljamo e-mailom.

Poručene knjige šaljemo u roku od 24 sata po prispeću uplate. Rok za uplatu je sedam dana. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti, ili putem interneta (web banking).

Mogućnosti slanja po Vašoj uplati:

Poštom kao preporučenu tiskovinu, kao paketske usluge kao i Post expressom, za porudžbine sa vrednošću od 2.000,00 dinara, troškove isporuke snosimo mi.

Napomena: Za plaćanje u više rata, porudžbine primamo isključivo telefonom.

Pouzećem: Naručene knjige dobijate na kućnu adresu, a troškove porudžbine možete platiti kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. U ovom slučaju, plaćanje je moguće isključivo gotovinom. 

Mogućnosti slanja i plaćanja:

Poštom kao vrednosno pismo, putem Post expressa.


Način dostave i troškovi isporuke

Isporuku na teritoriji Srbije obavlja kurirska služba, u roku od 2 do 6 radnih dana.
Kurirska služba isporučuje do adrese koju ste naveli u porudžbenici, radnim danima od 8 do 19 sati.
Kurir će dva puta pokušati da isporuči pošljku. Drugi put će vas kontaktirati telefonom na broj koji ste ostavili prilikom poručivanja, kako biste dogovorili novo vreme isporuke.

Troškovi isporuke:
Za porudžbine u vrednosti preko 2.000,00 dinara troškovi isporuke padaju na naš teret. 
Za sva ostala izdanja cena poštarine varira u odnosu na težinu knjiga. Isporuka će biti uračunata u zbirnu cenu artikla. Obaveštenje o ceni isporuke možete videti pre potvrđivanja porudžbine.

Povraćaj robe
Povraćaj robe se koristi isključivo u slučaju reklamacije.

Uslovi reklamacija
Reklamacije se mogu podneti isključivo kada je isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili ne odgovara specifikaciji narudžbine.
Reklamacije slati na talija.izdavastvo@gmail.com ili pozvati telefonom +381 69 50 51 577 ili +381 66 976 92 91