БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЗА СВЕ ПОРУЏБИНЕ ПРЕКО 3000 РСД НА ТЕРИТОРИЈИ СРБИЈЕ

Листа наслова по аутору Анђела Раковић

Анђела Раковић рођена је 04. 09. 1994. године у Црној Гори (Беранама). Иако је по занимању правник, Анђелу је одувијек опчињавао магични свијет књиге који јој је отварао нове хоризонте, омогућавао јој да се вине у неке другачије свјетове, да пригрли своју машту, помијеша је са стварношћу и пренесе на папир. 

Тако је ова заљубљеница у књижевност почела да пише још као дјевојчица а своју прву књигу ,,Боја туге“ (2011) издала као тинејџерка са својих 16 година. ,,Ремек дјело самоће“ и "Кад сузе проговоре" су објављени и на енглеском језику. Њени романи “Рођени под истим небом”, “Кад сузе проговоре” и “Остадоше виногради” и "Грам емоција" су доживјели огроман успјех и доступни су читалачкој публици широм свијета.

Анђела Раковић рођена је 04. 09. 1994. године у Црној Гори (Беранама). Након завршене Гимназије ,,Панто Малишић“ уписује Правни факултет који успјешно окончава . Иако је по занимању правник, Анђелу је одувијек опчињавао магични свијет књиге који јој је отварао нове хоризонте, омогућавао јој да се вине у неке другачије свјетове, да пригрли своју машту, помијеша је са стварношћу и пренесе на папир. 

Тако је ова заљубљеница у књижевност почела да пише још као дјевојчица а своју прву књигу ,,Боја туге“ (2011) издала као тинејџерка са својих 16 година. Поред овог, Анђела је аутор и многих других романа а један од њих (,,Ремек дјело самоће“) је објављен и на енглеском језику. Њени романи “Рођени под истим небом”, “Кад сузе проговоре” и “Остадоше виногради” су доживјели огроман успјех и доступни су читалачкој публици широм свијета.

За себе каже да је склона промјенама, кретању, авантури, те стога не скрива своју необуздану глад за путовањима која јој такође помажу у писању, пружајући јој могућност да све проживљено, упознато, као и све оно са чим се она или други суоче, смјести на хартију. 

Једно вријеме је радила као лектор и уредник а често је мијењала и мјеста становања. Тренутно живи у Франкфурту и говори три свјетска језика.  Такође, она је у истом том граду и власница успјешне фирме која се бави продајом некретнина.

Анђела је неко ко неуморно хрли ка новим сазнањима, неко ко тежи да увијек научи више и неко ко цијелу себе уноси у своја дјела од којих засигурно ниједно не може оставити човјека равнодушним. Њена дјела изазивају праву ерупцију осјећања а то и јесте задатак сваког квалитетног дјела, јер какво је то дјело уколико не пробуди нешто у човјеку и уколико га не подстакне на размишљање.

Активни филтери

Контактирајте нас путем WhatsApp

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: