• -30%
  • Novo

Žil Pajo - Veština biti čovek

700 RSD
490 RSD Uštedite 30%
Porez je uključen

Mnogi naši savremenici, zamajani i omađijani ambicijama srebroljubljem, pustom taštinom, udaljuju se daleko od carskog puta sreće. Spasenje je u vedrom i jednostavnom životu, u zdravom radu, od koga su i telo i razum zdravi i pravi. Spasenje je i u istinitom odmoru, koji je opet u kretanju i pokoravanju dubokim zakonima života. Spasenje je u tihom, u prijatnom, u mirnom životu sa prijateljima i porodicom. Spasenje je u slaganju sa prirodom; u radostima umetnosti, književnosti, istorije filozofije, u nauci.

Količina

 

Politika bezbednosti

 

Politika isporuke

 

Politika povraćaja

Mnogi naši savremenici, zamajani i omađijani ambicijama srebroljubljem, pustom taštinom, udaljuju se daleko od carskog puta sreće. Oni traže ono što su, a ne nalaze nikad što traže. Spasenje je u vedrom i jednostavnom životu, u zdravom radu, od koga su i telo i razum zdravi i pravi. Spasenje je i u istinitom odmoru, koji je opet u kretanju i pokoravanju dubokim zakonima života. Spasenje je u tihom, u prijatnom, u mirnom životu sa prijateljima i porodicom. Spasenje je u slaganju sa prirodom; u radostima umetnosti, književnosti, istorije filozofije, u nauci . . .

Ko se potčini srebroljublju, pustoj taštini, ambiciji, taj neće znati šta je sreća; sreća je u mislima i u energiji, oslobođenima od onoga što unižava. Da budeš srećan treba i dovoljno je da budeš čovek u punom i lojalnom smislu reči, i ova knjiga bi se mogla nazvati: Pokušaj o veštini postati čovek, što će reći, da ceo život nije drugo do neprekidno vaspitanje samoga sebe samim sobom.

Žil Pajo

500 Kom.

Detalji

Format
A5
Broj strana
250
Pismo
Ćirilica
Povez
Broš
Godina izdanja
2015

Možda vam se dakođe svidi

Žil Pajo - Vaspitanje volje

Žil Pajo - Vaspitanje volje

Osnovna cena 700 RSD -30% Cena 490 RSD
  • Dostupno samo putem interneta!
  • -30%
  • Novo
chat Komentari (0)
Trenutno nema komentara.