БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЗА СВЕ ПОРУЏБИНЕ ПРЕКО 3000 РСД НА ТЕРИТОРИЈИ СРБИЈЕ

  • -10%

Анђела Раковић - Грам емоција

224
693,00 RSD 770,00 RSD Сачувај 10%

Anđela Raković - Gram emocija

Да се некада заљубимо у погрешне људе и упаднемо у лавиринт из којег тешко проналазимо излаз, најбоље нам свједочи  овај роман. Главни покретач главне јунакиње, Јоване, су емоције, односно њена огромна жеља да воли и искрено буде вољена. Она је амбициозна, радохолик, страствени заљубљеник у путовања и живот. Она је дјевојка која бјежи из свог краја желећи да преболи раскид, заборави своју прву љубав и на Малти пронађе првенствено себе а затим и оног правог. Међутим, тај бијег ће је одвести у један тежи гријех а “малтешки витез” у којег се заљубљује испоставиће се као ожењен човјек са неколико дјеце. Како ће Јована реаговати на то сазнање, да ли ће се борити за њега или одустати од тог чина и шта ће се све дешавати са њом, остаје нам да прочитамо. Зашто се књига зове “Грам емоција” и да ли се некада прегршт емоција може свести на један грам, изванредно је у свом роману објаснила Анђела Раковић.

Anđela Raković - Gram emocija

Анђела Раковић

693,00 RSD 770,00 RSD Сачувај 10%
Количина:
Поштарина
Упитајте

Пожури! Само 93 Остало на стању!

 

Политика безбедности

 

Политика испоруке

 

Политика повраћаја

 

Безбедно плаћање картицама

Анђела Раковић рођена је 04. 09. 1994. године у Црној Гори (Беранама). Након завршене Гимназије ,,Панто Малишић“ уписује Правни факултет који успјешно окончава . Иако је по занимању правник, Анђелу је одувијек опчињавао магични свијет књиге који јој је отварао нове хоризонте, омогућавао јој да се вине у неке другачије свјетове, да пригрли своју машту, помијеша је са стварношћу и пренесе на папир.
Тако је ова заљубљеница у књижевност почела да пише још као дјевојчица а своју прву књигу ,,Боја туге“ (2011) издала као тинејџерка са својих 16 година. Поред овог, Анђела је аутор и многих других романа а један од њих (,,Ремек дјело самоће“) је објављен и на енглеском језику. Њени романи “Рођени под истим небом”, “Кад сузе проговоре” и “Остадоше виногради” су доживјели огроман успјех и доступни су читалачкој публици широм свијета.
За себе каже да је склона промјенама, кретању, авантури, те стога не скрива своју необуздану глад за путовањима која јој такође помажу у писању, пружајући јој могућност да све проживљено, упознато, као и све оно са чим се она или други суоче, смјести на хартију.
Једно вријеме је радила као лектор и уредник а често је мијењала и мјеста становања. Тренутно живи у Франкфурту и говори три свјетска језика.  Такође, она је у истом том граду и власница успјешне фирме која се бави продајом некретнина.
Анђела је неко ко неуморно хрли ка новим сазнањима, неко ко тежи да увијек научи више и неко ко цијелу себе уноси у своја дјела од којих засигурно ниједно не може оставити човјека равнодушним. Њена дјела изазивају праву ерупцију осјећања а то и јесте задатак сваког квалитетног дјела, јер какво је то дјело уколико не пробуди нешто у човјеку и уколико га не подстакне на размишљање.
224
93 Ком.

Технички лист

Формат
A5
Број страна
176
Писмо
Латиница
Повез
Меки (брош)
Година издања
2021
ISBN
978-86-81800-65-2
Овај наслов нема рецензију

Можда Вам се допадне

Будите у току

Контактирајте нас путем WhatsApp

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: