БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЗА СВЕ ПОРУЏБИНЕ ПРЕКО 3000 РСД НА ТЕРИТОРИЈИ СРБИЈЕ

На сајту talijaizdavastvo.rs можете плаћати:

  • Уплатницом – физичка лица

  • Вирманом – правна лица

  • Поузећем

  • Платном картицом

Продајна цена је коначна цена по јединици књиге, укључујући порезе и дажбине.

За поруџбине са испоруком у иностранство, држава примаоца може наплатити додатне таксе и царинске трошкове у складу са важећим прописима у тој земљи.

Плаћање уплатницом

Уколико сте при куповини одабрали ову врсту плаћања, на Вашу електронску адресу добићете аутоматски одговор „[Talija izdavaštvo] Čeka se bankovni prenos“. У самом мејлу приказан је рачун са сумом и подацима о рачуну на који треба да извршите уплату.

Уплату можете извршити користећи е-банкинг или на било ком месту на ком иначе плаћате своје рачуне, у пошти, банци и сл. (у овом случају попуните уплатницу на основу података које сте добили у потврди поруџбине).

Производи са ових поруџбина биће резервисани седам дана. Молимо Вас да своју уплату извршите у том року.

Наручено Вам шаљемо по пријему обавештења о извршеној уплати.

Плаћање вирманом

Уколико сте правно лице и при куповини сте одабрали ову врсту плаћања, на Вашу електронску адресу добићете аутоматски одговор „[Talija izdavaštvo] Čeka se bankovni prenos“. У самом мејлу приказани су Ваши подаци, обрачун поручене робе и износ поштарине.

Потом ће бити послат и предрачун на основу ког треба да извршите уплату.

Производи са ових поруџбина биће резервисани седам дана. Молимо Вас да своју уплату извршите у том року.

Наручено Вам шаљемо по пријему обавештења о извршеној уплати.

Плаћање поузећем

Уколико сте при куповини одабрали ову врсту плаћања, на Вашу електронску адресу добићете аутоматски одговор „[Talija izdavaštvo] Potvrda porudžbine“. У самом мејлу приказани су Ваши подаци, обрачун поручене робе и поштарина.

Овако поручене производе шаљемо Вам у року од једног радног дана од пријема потврде поруџбине. Плаћање ћете извршити курирској служби при испоруци пошиљке. Молимо Вас да припремите тачан износ откупнине да бисте избегли могуће компликације око враћања кусура.

Плаћење картицом

Уколико сте при куповини одабрали ову врсту плаћања, плаћање обављате на сигурним страницама ОТП Банке.

Приликом уношења података о платној картици, поверљиве информација се преносе путем јавне мреже у заштићеној (криптованој) форми употребом SSL протокола и PKI система, као тренутно најсавременије технологије.

Сигурност података приликом куповине, гарантује процесор платних картица, ОТП банка, па се тако комплетни процес наплате обавља на страницама банке.

Провера података врши се између купца и ОТП банке.

Као додатну заштиту за трговца, ОТП банка је имплементирала 3D secure технологију која подразумева додатне методе аутентификације купца, корисника платне картице (Mastercard SecureCode i Verified by VISA). Тиме се трговац штити и обезбеђује од евентуалне злоупотребе платне картице на интернет продајном месту.

Контактирајте нас путем WhatsApp

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: