БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЗА СВЕ ПОРУЏБИНЕ ПРЕКО 3000 РСД НА ТЕРИТОРИЈИ СРБИЈЕ

  • -10%

Весна Марковић Милићевић - Судбина или избор

199
495,00 RSD 550,00 RSD Сачувај 10%

Млада, вођена срцем, јунакиња ове приче залубљује се у ,,Швабу“ како су у време Другог светског рата називали Немце. лако идеолошки и политички ,,на другој страни“, и он је искрено волео ову Српкињу, православку и с њом планирао будућност.


Судбина их нажалост раздваја и Милица трудна остаје у Србији, а он се враћа у Немачку. Патријархално друштво налаже Милици чија мајка на порођају с њом умире, да слуша старију чељад из своје породице. Она је, како је сама целог живота говорила, „очеву сису сисала“. Останак у Србији уједно бива и главна прекретница њеног каснијег напаћеног живота, лутања, тумарања и тражења среће. Када се касније скрасила поред мушкарца кога је волела, од њега није добијала Ијубав коју је заслужила. Слично се догодило и касније када је покушала да свије гнездо с човеком који је имао своју децу, рачунајући да ће њих двоје удружени лакше подићи децу.


Неразумевање у породици доводи Милицу до потпуног психичког и физичког краха. Колико снаге има у човеку да изнова започиње свој живот и може ли ишта научити из својих претходних грешака или су оне ту само као наук будућим генерацијама? Када се треба извинити ближњима за лоше одлуке од којих зависи живот других Ијуди? Колико нас боли судбина најближих уколико смо и ми уплели прсте у њихову субину? Да ли нам је живот предодређен рођењем или и ми сами одлучујемо куда ћемо и с ким? На ова питања ауторка не даје одговоре, већ оставља читаоцима да се сами запитају о томе када прочитају ове редове.

Vesna Marković Milićević - Sudbina ili izbor

Весна Марковић

495,00 RSD 550,00 RSD Сачувај 10%
Количина:
Поштарина
Упитајте

Пожури! Само 97 Остало на стању!

 

Политика безбедности

 

Политика испоруке

 

Политика повраћаја

 

Безбедно плаћање картицама

199
97 Ком.

Технички лист

Формат
A5
Број страна
82
Писмо
Латиница
Повез
Меки (брош)
Година издања
2021
ISBN
978-86-81800-42-3
Овај наслов нема рецензију

Можда Вам се допадне

Будите у току

Контактирајте нас путем WhatsApp

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: