БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЗА СВЕ ПОРУЏБИНЕ ПРЕКО 3000 РСД НА ТЕРИТОРИЈИ СРБИЈЕ

  • -10%

Filip Marković - Manor

180
891,00 RSD 990,00 RSD Сачувај 10%

Manor je drugi roman mladog autora Filipa Markovića.

Crna senka komunizma počinje da se nadvija nad prelepom Kubom. Tri mala dečaka, tri siročića, tri brata, nalaze se pred vratima novog, okrutnog detinjstva koje im je Kastro pripremio. Od straha katoličkog sirotišta, pa sve do vojnih kampova partije, oni dobijaju novi izlaz. Novi beg od zamračenog detinjstva, koje ih je polako gušilo. Oni koriste jedan od najvećih egzodusa na svetu, kako bi pobegli iz svoje domovine.
U tom nevinom begu, za neko bolje sutra, tri mala dečaka kreću u avanturu za neko bolje, lepše detinjstvo. Prelazeći preko okeana, učiti novi jezik, novi način života, kao i osetiti ljubav jednog roditelja, bilo je poput sna za ove uplašene siročiće.
Kada su mislili da su spašeni okrutnog sveta, u njihovo novo detinjstvo zablještale su neke žute oči. Oči samog pakla, koje su požudno gledale na njihovu mladost. Koje su okrenule neke nove stranice horora u njihovoj knjizi života. Hodnicima njihovog novog doma, prelepog manora, bajkovito detinjstvo postaje strava, koja im oduzima sve u životu.
Ponovni beg i spasenje od svega, vraća ih u okrutni i usamljeni svet. Nakon mnogo godina, jedan telefonski poziv podseća ih na zaboravljeni strah. Već odrasli momci, na povratku u manor koji im je sve lepo oduzeo, oni traže istinu, praćenu surovom osvetom. Više nego ikada, bili su spremni da zbrišu sablast pakla sa lica zemlje. Nisu ni slutili da sve na ovom svetu dolazi sa veoma visokom cenom, vrednom nevinog života.

Filip Marković

891,00 RSD 990,00 RSD Сачувај 10%
Количина:
Поштарина
Упитајте

Пожури! Само 80 Остало на стању!

 

Политика безбедности

 

Политика испоруке

 

Политика повраћаја

 

Безбедно плаћање картицама

180
80 Ком.

Технички лист

Формат
A5
Број страна
410
Писмо
Латиница
Повез
Меки (брош)
Година издања
2020
ISBN
978-86-81800-17-1

феб 10, 2022

Jezivo!

Pre par dana je naručila, brzo stigla - pohvale za Taliju!
Priča je nesvakidašnja, prošlost i budućnost, od Kube do Francuske, se prepliću kroz mračnu misteriju prepunu jezivih momenata. Postajem horor fan!

  • 0 0

окт 30, 2021

Jezivo!

Knjiga u kojoj se stranice prosto same okreću. Jeziva, porodična priča, prepuna istorije opisane kroz fantastičan horor! Preporuka!

  • 0 0

Можда Вам се допадне

Будите у току

Контактирајте нас путем WhatsApp

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: