• -30%
  • Novo

Filip Marković - Manor

900 RSD
630 RSD Uštedite 30%
Porez je uključen

Manor je drugi roman mladog autora Filipa Markovića.

Crna senka komunizma počinje da se nadvija nad prelepom Kubom. Tri mala dečaka, tri siročića, tri brata, nalaze se pred vratima novog, okrutnog detinjstva koje im je Kastro pripremio. Od straha katoličkog sirotišta, pa sve do vojnih kampova partije, oni dobijaju novi izlaz. Novi beg od zamračenog detinjstva, koje ih je polako gušilo. Oni koriste jedan od najvećih egzodusa na svetu, kako bi pobegli iz svoje domovine.
U tom nevinom begu, za neko bolje sutra, tri mala dečaka kreću u avanturu za neko bolje, lepše detinjstvo. Prelazeći preko okeana, učiti novi jezik, novi način života, kao i osetiti ljubav jednog roditelja, bilo je poput sna za ove uplašene siročiće.
Kada su mislili da su spašeni okrutnog sveta, u njihovo novo detinjstvo zablještale su neke žute oči. Oči samog pakla, koje su požudno gledale na njihovu mladost. Koje su okrenule neke nove stranice horora u njihovoj knjizi života. Hodnicima njihovog novog doma, prelepog manora, bajkovito detinjstvo postaje strava, koja im oduzima sve u životu.
Ponovni beg i spasenje od svega, vraća ih u okrutni i usamljeni svet. Nakon mnogo godina, jedan telefonski poziv podseća ih na zaboravljeni strah. Već odrasli momci, na povratku u manor koji im je sve lepo oduzeo, oni traže istinu, praćenu surovom osvetom. Više nego ikada, bili su spremni da zbrišu sablast pakla sa lica zemlje. Nisu ni slutili da sve na ovom svetu dolazi sa veoma visokom cenom, vrednom nevinog života.

Količina

Poslednji put kada je ova knjiga dodata u korpu: 14. 12. 2020.

 

Politika bezbednosti

 

Politika isporuke

 

Politika povraćaja

94 Kom.
2020-12-16

Detalji

Format
A5
Broj strana
410
Pismo
Latinica
Povez
Broš
Godina izdanja
2020
chat Komentari (0)
Trenutno nema komentara.