БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЗА СВЕ ПОРУЏБИНЕ ПРЕКО 3000 РСД НА ТЕРИТОРИЈИ СРБИЈЕ

  • Доступно само путем интернета!
  • -10%

Јосиф Панчић - Из природе

26
495,00 RSD 550,00 RSD Сачувај 10%
Ово дело је један мали део списа Панчићевих, изабрани су поглавито они, који су по садржају своме приступачнији за ширу публику и круг читалаца.
Издајући ово неколико састава др. Јос. Панчића, одужујемо се спомену овог ученог Србина, и на срећан начин испуњавамо свој програм, надајући се, да ће уједно задовољити и једну потребу својих читалаца, којих, Богу хвала, и родољубивом заузимању пријатеља српског народа и његове књиге, има у свему Српству.

Josif Pančić - Iz prirode

Јосиф Панчић -

495,00 RSD 550,00 RSD Сачувај 10%
Количина:
Поштарина
Упитајте

Пожури! Само 15 Остало на стању!

 

Политика безбедности

 

Политика испоруке

 

Политика повраћаја

 

Безбедно плаћање картицама

Јосиф Панчић (1814 — 1888) је био српски лекар, ботаничар и први председник Српске краљевске академије. Открио је нову врсту четинара која је по њему названа Панчићева оморика, а по њему је назван и највиши врх Копаоника (Панчићев врх) на коме се налази маузолеј са његовим посмртним остацима.
Чије име и заслужује да се чује пре у свему Српству, од имена Панчићева, који је целог века свога живео и радио изучавајући своју Српску Земљу и њену китњасту и богату природу, Панчића, који са самртне постеље даје Академији свој последњи аманет, да се Академија Наука посвети у првом реду изучавањем Српства и Балканског Полуострва, где нам је прошлост закопана и одакле треба да васкрсне наша боља будућност, коју он види, својим духовним очима, пре но што ће се растати са Српством и животом.
26
15 Ком.

Технички лист

Формат
A5
Број страна
190
Писмо
Ћирилица
Повез
Меки (брош)
Година издања
2020
ISBN
978-86-81800-30-0
Овај наслов нема рецензију

Контактирајте нас путем WhatsApp

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: