БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЗА СВЕ ПОРУЏБИНЕ ПРЕКО 3000 РСД НА ТЕРИТОРИЈИ СРБИЈЕ

  Александар Дима - Три мускетара I-II

  71

  ​Димина верзија приче приказује авантуре младог мускетара Дартањана и његових пријатеља у периоду од 1625. до 1628. умешаних у интриге краља Луја XIII, његовог моћног саветника, кардинала Ришељеа, прекрасне краљице Ане Аустријске, њеног љубавника, грофа од Бакингема и догађаје у тврђави Ла Рошел. У интригу се уплиће мистериозна госпа Де Винтер (за коју касније сазнајемо да је Атосова супруга) и Ришељеова десна рука, војвода од Рошфора.

  Александар Дима

  Количина:
  Поштарина
  Упитајте

  Пожури! Само 96 Остало на стању!

  Васкршње снижење
  Драги наши читаоци,
  Одлучили смо да Вас и ове године обрадујемо снижењем:
  25% попуста на купљену 1 или 2 купљене књиге
  30% попуста на 3 купљене књиге
  40% попуста на 4 или више купљених књига
  уз бесплатну доставу за износе веће од 3000 РСД.
  Снижење се обрачунава аутоматски када у корпу додате одговарајући број наслова.
   

  Политика безбедности

   

  Политика испоруке

   

  Политика повраћаја

   

  Безбедно плаћање картицама

  Александар Дима (1803-1870), француски прозаиста чији је истоимени син такође био писац, један је од тво­раца романа фељтона. Невероватно плодан аутор живе фантазије написао је низ историјских романа и разно­врсних позоришних комада који су играни с великим успехом.

  И данас су изузетно популарни његови псеудоисториј­ски пустоловни романи којима остварио видан утицај на свеколику европску тривијалну књижевност. Најпо­знатија му је трилогија Три мускетара коју прати роман Двадесет година касније. Следе Гроф Монте Кристо, Краљица Марго, Госпођа де Монсоро и други.

  Живи дијалози, успели описи, обиље сликовитих збивања и динамична композиција Диминих романа чине да они и данас привлаче пажњу широке публике. Такође треба истаћи да његови романи ненаметљиво за­говарају врлине попут правде и честитости, оданости и пријатељства, храбрости и пожртвованости. . .

  Три мускетара (франц. Лес троис моусqуетаирес) су најпознатије дело Александра Диме оца. Говори о авантури тројице краљевих мускетара: Арамиса, Портоса и Атоса и новајлије Д`Артањана, младог Гаскоњца.

  Димина верзија приче приказује авантуре младог мускетара Дартањана и његових пријатеља у периоду од 1625. до 1628. умешаних у интриге краља Луја XIII, његовог моћног саветника, кардинала Ришељеа, прекрасне краљице Ане Аустријске, њеног љубавника, грофа од Бакингема и догађаје у тврђави Ла Рошел. У интригу се уплиће мистериозна госпа Де Винтер (за коју касније сазнајемо да је Атосова супруга) и Ришељеова десна рука, војвода од Рошфора.

  71
  96 Ком.

  Технички лист

  Формат
  A5
  Број страна
  868
  Писмо
  Ћирилица
  Повез
  Тврди
  Овај наслов нема рецензију

  Контактирајте нас путем WhatsApp

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: