БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЗА СВЕ ПОРУЏБИНЕ ПРЕКО 3000 РСД НА ТЕРИТОРИЈИ СРБИЈЕ

  • Доступно само путем интернета!
  • -10%

проф др Владета Радовић - проф др Иван Цветановић - проф др Ванче Бојков - Основи методике јавног наступа од мисли до поруке

89
1.431,00 RSD 1.590,00 RSD Сачувај 10%

Све што је саопштено на јавном месту, део је опште комуникације. Само тада, оно што је учињено јавним наступом, може имати потребну верификацију, односно вредновање, које једино јавност исказује, најчешће посредством медија. У најкраћем, јавни је наступ неопходност an mas комуникације. Тачна или не - констатација да се: "није догодило", ако није објављено, виђено или, архаично, обнародовано, важи превасходно за јавни наступ.

Ако је циљ јавног наступа пренос поруке, комуникације је modus procedendi, амбијент и начин живота, истовремено. Комуникација је кључна у свим аспектима живота и неизбежан је део свакодневнице. . .

prof dr Vladeta Radović - prof dr Ivan Cvetanović - prof dr Vanče Bojkov - Osnovi metodike javnog nastupa od misli do poruke

проф др Владета

1.431,00 RSD 1.590,00 RSD Сачувај 10%
Количина:
Поштарина
Упитајте

Пожури! Само 321 Остало на стању!

 

Политика безбедности

 

Политика испоруке

 

Политика повраћаја

 

Безбедно плаћање картицама

У процесу менаџмента који обухвата PR, односно јавну комуникацију или, проактивније изражено, „управљање” јавношћу, необично су важне предметне категорије обрађене у наставку текста. Тамо где су манипулативни капацитети иоле „ослобођени”, тамо где се пролази бар назиру, тамо је и PR менаџмент. Најзад, без манипулације, добре или лоше, не би било ни менаџмента, а ни јавне комуникације. Без манипулације, не би могло бити ни било какве комуникације. У овом домену, све и ad literam све што радимо, јесте манипулација. Да ли је то пристојно или није, да ли нам се допада или се тога стидимо, да ли смо љути или индиферентни, неважно је. Заиста је неважно.
Одрастали смо манипулишући. Знали смо то и без учења. Образовали смо се, јер су нама манипулисали... Стасавали смо, јер смо почели да учимо сложеније форме манипулације: околином, другима, собом... Манипулишемо и када смо убеђени да смо чедни, као што и пристајемо на све лепо сто нам манипулација доноси. Истина, пристајемо и на ону другу врсту манипулације, но о том потом. Зар нам онда манипулација није иманентна? Зар није својствена сваком људском и Бићу уопште? Биће да јесте... И Биће нам је саздано од манипулације. Зашто је онда неопходно да се непрестано питамо: да ли је манипулација добра или лоша? Губимо драгоцено време, које нам је дато за учење... Учење Света, учење других, учење себе.
И, док Васељена манипулише нама, остаје само да: образовањем - општим и спецификованим, критичком мисли или здравим разумом, медијском писменошћу и уз поштовање елементарних достигнућа цивилизације којој несумњиво припадамо, поштујемо идеје које смо знали пре но што смо прву ствар науцили, поштујемо права и интегритет других, поштујемо Душу. И није вазно чију!? Можемо и своју. Спознамо ли једну, било коју, спознаћемо све Душе Космоса.
И зато... Uti, non abuti!

89
321 Ком.

Технички лист

Формат
Б5
Број страна
358
Писмо
Латиница
Повез
Меки (брош)
Година издања
2018
ISBN
978-86-80406-36-7
Овај наслов нема рецензију

Можда Вам се допадне

Будите у току

Контактирајте нас путем WhatsApp

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: