БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЗА СВЕ ПОРУЏБИНЕ ПРЕКО 3000 РСД НА ТЕРИТОРИЈИ СРБИЈЕ

  • -10%

Дана Витор - Ако желиш нешто од Марса буди Венера

235
891,00 RSD 990,00 RSD Сачувај 10%
У животу можемо побећи од свега, али не и од срца. Љубав нас увек нађе. Путеви љубави су чудесни. Љубав је највећа инспирација, највећа покретачка сила и најјача исцељујућа снага, величанствена и моћна у сваком свом аспекту. Управо о томе говори роман Дане Витор „Ако желиш нешто од Марса буди Венера“. Суптилно, надахнуто написан, питак, лаган пробудиће у Вама и сузе и смех и зебњу и радост и топлину... 
На потпуно лаган и очаравајући начин Дана Витор нас води кроз различите животне кулисе, судбину главне јунакиње Марије, предратни и послератни Београд, кроз линију предака, судбину породице и њених пријатеља, игру живота, радости, устрепталости, љубави, поринућа, нове наде, кроз спасоносни обрт судбине, који нам поручује да су једине исцељујуће снаге и најјача оружја у свим животним ситуацијама управо љубав, вера и нада. 
„Живот је плима и осека лепих и мање лепих тренутака“ — наводи Дана Витор у својој књизи, али ова књига носи јасну и гласну поруку да за љубав не постоји непремостива препрека и путеви срца, ма колико на изглед деловали понекад чудно, су заправо најисправнији у сваком тренутку. Следите срце и пут ће бити увек отворен. 
Будите Венере, у свету помешаних улога. Дозволите тој Венери да заблиста у свој својој величанствености, нежности, љупкости, лакоћи и лепоти. Тек тако пробуђена Венера активира мушки принцип јаког, мужевног Марса, заштитника и партнера. Управо, ова сјајна Венера лутајући долином искушења, животних преврата, неиспуњених нада, спас налази у поимању љубави као највеће вредности, а исцељење у загрљају Марса. 
Љубав све исцели, чак и оно на изглед немогуће. Из погледа љубави — све је могуће. Стога препустите се и запловите кроз ове редове у чаробан свет свемогуће љубави, која изнова рађа и чудесно исцељује. Следите пут љубави као једини исправан пут.

Јелена Андрић

Dana Vitor - Ako želiš nešto od Marsa budi Venera

Дана Витор -

891,00 RSD 990,00 RSD Сачувај 10%
Количина:
Поштарина
Упитајте

Пожури! Само 15 Остало на стању!

 

Политика безбедности

 

Политика испоруке

 

Политика повраћаја

 

Безбедно плаћање картицама

235
15 Ком.

Технички лист

Формат
A5
Број страна
193
Писмо
Латиница
Повез
Меки (брош)
Година издања
2022
ISBN
978-86-81800-79-9
Овај наслов нема рецензију

Контактирајте нас путем WhatsApp

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: