Aleksandar Rajić - Duhovna seansa - Psihoterapija - Roman Pogledaj veće

Dostupno samo putem interneta!

Aleksandar Rajić - Duhovna seansa - Psihoterapija - Roman

Novo

Format: A5
Broj strana: 136
Pismo: Latinica
Povez: Broš
Godina izdanja: 2016

Detaljnije

47 Stavke

300,00 RSD

Add to wishlist

Više informacija

Aleksandar Rajić - Duhovna seansa

Moja treća knjiga - drugi roman. Tematika dela; veza psihoterapije i duhovnosti. Otvoreni razgovori, dve lepe svetle duse. Na nama je da ovozemaljskim; duhovnim i svim svojim postojanjem, unapredimo ljubav.

Cenim ovaj krst, srca i razuma svog, prema: Bogu, nebu, zemlji, bližnjim, ženi, univerzumu, i svakoj zvezdici na nebu. Vodi, vatri, slobodi, il' miru, drveću, rekama, deci i starim, bolesnim i zdravim, bogatim i siromašnim. Beskonačnom nizu svega što me okružuje, voleti i biti voljen. Pokušaj rekom uzvodno: ne boj se, put postoji.

Ujutru sa aaerodrom; Nikola Tesla, u  10:30h krenuo sam Alit avionom iz Beograda za Rim. Stigavši na aerodrom Fiumicino, iznajmio sam automobil. Vođen svojim ushićenje i dragom mestu gde ću provesti odmor, zaputio sam se (A1 autostrada) autoputem ka predivnoj Firenci. I, tamo odseo u hotelu "Berchielli".

Sledećeg dana mog boravka u renesansnoj Firenci, obilazak grada ostavio sam za naredno vreme odmora. Jer silno sam želeo da doživim Toskanu, tihim uzdahom srca i udahom mirisa veličanstvene prirode. Tada sam sreo tu divnu Paolu. Još uvek osetim miris i lepotu tog dana. Življeg iskustvenijeg dana od svih prethodnih dana. Odmoran i veoma nadahnut; vrativši se iz Italije u Srbiju, inspirisan iskustvom krenuo sam sa pisanjem romana "Duhovna seansa."

Kritike

Ocena 
01-11-2016

Psihoterapeut

Aleksandre, iznenadjena sam Vasim darom za pisanje. Knjiga je toliko divna i pozitivna (spontan terapeutski opis, nista preterano, a opet dato nama citaocima da svojim nadahnucem odemo jos dalje od Vase reci i tamo sretnemo sebe). Jos jednom hvala za roman i posvetu!

Ocena 
20-10-2016

Dr Miroslav Nedic

Aleksandre, bravo!

Ocena 
18-10-2016

Isidora

Već pročitala, pozdravčić

Ocena 
18-10-2016

Divna S. Karaklajic

Ako je Vasa nova knjiga kao predhodna, a ne sumnjam! Pogledala sam na Vasem profilu fotografije i delove iz knjige, sta reci nego DIVNOOO. Pozdravljam puno, gospodina Aleksandra Rajica

Ocena 
18-10-2016

Ntalija Đuričko

Komplimenti

Ocena 
18-10-2016

N_ivona@yahoo.com

Procitala sam na Vasem, Facebook profilu deo romana Duhovna seansa... Spisateljski zanimljivo stivo, hrabre misli za danasnje vreme banalnosti! Veliki pozdrav autoru romana.

Ocena 
17-10-2016

stomic@yahoo.com

Autorova lestvica duhovnih dijaloga,kao i u prethodna dva romana,u formalnom smislu predstavlja psiholosko-religijsko-emotivnu konstrukciju vrednosti,koja citaoca hipnotise i vodi na najmirisnija polja pisane reci.
Ljubav kao okosnica,vera kao njena neraskidiva nit i nada kao njihova jedina izvesnost.
Umesno,misticno,sugestivno!

Ocena 
17-10-2016

Književni osvrt

Često postavljam sam sebi pitanje , da li u književnom radu sa umišljajem podilaziti ukusu mase, u zemlji koja je medju prvima po nepismenosti u Eu. Zemlji gde su šund, kič i vulgarnost, nasilje, banalni humor i petparačke teme preduslovi za uspeh i popularnost. Podižući pisanu reč na jedan ozbiljan nivo istinske umetnosti i šetajući po odajama duše, Aleksandar Rajic mi je dao na to
nedvosmislen odgovor!
Takodje je realnost da će prosečna publika radije prepričavati estradno-političke rijaliti prilike ili roze omot neke bloger književnice, nego da se zamisli nad nekom genijalnom sekvencom romana, ali samo pisanje Saleta isključuje i misao o tome, a strah eliminiše...
Ljubav kao suštinska potreba!
Želim sve najbolje u žuvotu ovoj knjizi!

Napišite vaše kritike !

Napišite kritiku

Aleksandar Rajić - Duhovna seansa - Psihoterapija - Roman

Aleksandar Rajić - Duhovna seansa - Psihoterapija - Roman

Format: A5
Broj strana: 136
Pismo: Latinica
Povez: Broš
Godina izdanja: 2016

Napišite kritiku

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili: